facebook button
Onze busjes | VW-trips.nl

Sinds deze winter bestaat onze t2 collectie al weer uit twee exemplaren! Beide originele VW t2 westfalia campers. We hebben onze geliefde busjes vernoemd naar de hoofdrollen uit de geweldige musical Wicked. De groene rakker heet dus Alfava, naar de goedaardige groene tovenaar en de andere Glinda, naar het beeldschone prinsesje. 

groen t2 busjeblond t2 busje


 

Alfava: Groener dan de Groene Tovenaar uit Oz

Ons eerste VW busje! Deze originele t2 westfalia uit 1977 hebben we volledig zelf gerestaureerd. Maanden in de werkplaats gestaan, met veel hulp van familie en vrienden. Waar we hebben leren lassen, plamuren en schuren en nog eens schuren. Na 4 maanden hard zwoegen was de bus klaar.

Zelf heb ik met deze bus samen met mijn vriendin een road-trip door de USA gemaakt , van de oost kust tot de west kust. En een nog spannendere trip van New-York naar Panama, in Centraal Amerika! Gaten in de weg, door de natuur ramp op dat moment. Gecampeerd langs de weg of bij aardige bewoners in de achtertuin. De bus heeft in ieder geval zijn betrouwbaarheid bewezen!

Onze busjes | VW-trips.nl picture 34Onze busjes | VW-trips.nl picture 35Onze busjes | VW-trips.nl picture 31

De bus is voorzien van een keukentje, met een koelkastje, fornuisje en kastjes met alle benodigdheden om te koken. Kijk voor meer details op de inventaris pagina.

Voor het camperen is het mogelijk om in een handomdraai de originele luifel op te zetten.

Slapen kan in de het slaapgedeelte aan de bovenkant, waarvoor het dak omhoog uitgeschoven kan worden. Eventueel kunnen er nog twee volwassenen beneden op de tot bed omgeklapte bank slapen.

 

Glinda: Het blonde prinsesje

Na een succesvolle 1e zomer voor VW-trips was het snel duidelijk dat het avontuur uitgebreid moest worden met een 2e t2 bus! Na lang zoeken een prachtige tw bus gevonden in Amerika, en in oktober 2011 laten verschepen naar Nederland. Een hele onderneming, een busje op afstand kopen en laten verschepen, in eerste instantie was de bus nog kwijt tijdens het verschepen, maar na een paar weken konden we hem ophalen in de haven! Dus deze zomer kunnen we nog meer mensen blij maken met de VW-trips experience!

De bus is een originele t2 camper en met liefde onderhouden door zijn vorige eigenaar.

Onze busjes | VW-trips.nl picture 04Onze busjes | VW-trips.nl picture 05Onze busjes | VW-trips.nl picture 06

Ook deze bus beschikt over een keuken, met koelkastje, fornuis en kastjes met alle benodigheden. Kijk voor meer details op de inventaris pagina.

Slapen kan in de het slaapgedeelte aan de bovenkant, waarvoor het dak omhoog uitgeschoven kan worden. Eventueel kunnen er nog twee volwassenen beneden op de tot bed omgeklapte bank slapen.
 
Zowel Alfava als Glinda zijn voorzien van een 2 liter motor, de motor van Alfava is nog beresterk, die van Glinda is onlangs geheel gereviseerd en loopt als nieuw. Geen dal te diep en geen berg te hoog voor deze groene rakker en blonde prinses.