facebook button
Over VW-Trips.nl

Het avontuur met VW-trips is eigenlijk onstaan door de reizen die wij zelf hebben gemaakt met onze eerste VW t2 bus.

Als eerste gingen we op reis met onze oldtimer VW-bus, die we in New York gekocht hadden toen we daar woonden en werkten. Bijna 3 maanden hebben we gereisd, met als doel om te genieten van de omgeving, maar ook om na te denken wat we zouden gaan doen als we weer terug in Nederland aankwamen. Eerst van New York naar San Diego  en daarna door naar Paname in Centraal America. We reden door Mexico, Belize, Guatamala, Honduras, Nicarague, Costa Rica en uiteindelijk aangekomen in ons doel: Panama city.

Over VW-Trips.nl picture 10Over VW-Trips.nl picture 28Over VW-Trips.nl picture 14Over VW-Trips.nl picture 16Over VW-Trips.nl picture 26Over VW-Trips.nl picture 12

 

Deze maanden waren enorm avontuurlijk, maar je bent tijdens zo’n reis toch continue bezig met het verwerken van nieuwe indrukken, en de talloze onderhandelingen bij grensposten en politie niet te vergeten. Dus toen we in November thuiskwamen realiseerde ik me dat ik eigenlijk nauwelijks nagedacht had wat nu te doen. Toch had ik wel een heel goed idee opgedaan tijdens deze reis… Wat is het cool om met zo’n VW-camper rond te reizen. Dat moeten anderen ook ervaren… Het idee voor VW-trips.nl  was geboren.

Over VW-Trips.nl picture 21Over VW-Trips.nl picture 22Over VW-Trips.nl picture 23Over VW-Trips.nl picture 24Over VW-Trips.nl picture 25Over VW-Trips.nl picture 27

 

Er moest nog wel flink wat aan die bus gebeurenvoordat hij verhuurd kon worden… dus ik heb maanden in een werkplaats gestaan waar ik heb leren lassen, plamuren schuren en na 4 maanden hard zwoegen was de bus klaar. Het resultaat mag er wezen. De eerste klanten had ik ook al gevonden, dus het klopte meteen vanaf het begin als een bus.